Meddelande från Valberedningen

Kära medlemmar i Brf Lillstugan 2.

Valberedningen efterlyser medlemmar att gå med i styrelsen.

Har du någon gång funderat på förändringar du vill få igenom eller varför styrelsen inte gör si eller så? Nu är din chans att gå med och påverka!
På grund av avgående ledamöter behöver Föreningen nu Ditt engagemang.
I Maj 2022 kommer det därför att hållas en extrastämma för att rösta in nya ledamöter in i styrelsen samt gärna en suppleant som kan tänka sig att eventuellt kliva upp som ledamot om behov skulle uppstå. Det som bland annat i dagsläget saknas är en sekreterare samt en kassör som kan läras upp inom föreningens ekonomi. Utöver detta uppskattas ledamöter med intresse och åsikter om hur föreningen lämpligen bör skötas.
Du behöver inte ha någon förkunskap i att sitta i en styrelse eller att agera som kassör/sekreterare eller dylikt.
Vid stämma ska valberedningen presentera ett förslag på den nya sammansättningen av ledamöter, det vore därför uppskattat om ni kontaktar oss i valberedningen och meddelar ert intresse redan nu under april månad och helt innan den 20 april 2022.
Ansökan skickar du genom att skriva ditt namn och lägenhetsnummer och eventuell motivering till varför du vill gå med(valfritt) i ett mail till brflillstugan2@outlook.com

Om du har frågor om styrelsen och vad det skulle innebära att gå med så är du alltid varmt välkommen att maila till brflillstugan2@outlook.com.

Tack för Ert engagemang!
Evelina och Mona Valberedningen i Brf Lillstugan 2